تولید 18 هزار تن گوشت قرمز در قزوین

سید محمد میربابایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سال گذشته 17 هزار و 700 تن گوشت قرمز در استان تولید شده بود که در سال جاری با رشد 2 درصدی همراه هستیم.

سید محمد میربابایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سال گذشته 17 هزار و 700 تن گوشت قرمز در استان تولید شده بود که در سال جاری با رشد 2 درصدی همراه هستیم.

وی با بیان اینکه گوشت قرمز در سه میلیون و 400 هزار واحد دامی استان قزوین تولید شده است، تصریح کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری 38 هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.

به گفته میربابایی، تامین مستمر نهاده های دامی و اتخاذ سیاست های حمایتی همچون تامین سرمایه در گردش ارزان قیمت می تواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین خاطرنشان کرد: قزوین رتبه دار تولید فرآورده های دامی دراستان محسوب می شود.

نظرات

captcha